17 Jun 2017

Op zaterdag 17 juni is door Krijn Kluft (Beeldend kunstenaar) de expositie "Twenty" geopend in het PET Paviljoen. In deze overzichtstentoonstelling toont Liezette Gerrits haar resultaten van twintig jaar beeldend onderzoek.

6 Dec 2016

De opdracht voor de International School Twente was om een decoratie te maken met leerdoel-mogelijkheden. En zie hier, de Tree of Life. In samenwerking met  Mark van Loon hebben we nu een boompje geplant.

Aanstaande vrijdag is de onthulling van de boom.

5 Dec 2016

Zondag 11 december om 15:00 uur wordt de expositie in winkelgalerie Stark in Kunst in Amersfoort geopend. Twee gastcuratoren, Liezette Gerrits en Jet Broekstof en zes kunstenaars uit Enschede zullen 3 maanden lang hun werk en inspiratie tonen. U bent van harte uitgenodigd om de opening bij te wonen. 

Start in Kunst

Bloemendanse Binnenpoort 12 te Amersfoort

26 May 2016

 

Voor de 2e keer wordt voor en door de cursisten van kunstschilder Liezette Gerrits een expositie driedaagse georganiseerd in het PET-paviljoen.

 

Op vrijdag 27 mei vanaf 19:00 uur de vernissage gehouden waarbij alle cursisten aanwezig zullen zijn. Iedereen is welkom voor een hapje en een drankje. De cursisten tonen hun best gemaakte werk, een prachtig en divers resultaa...

Please reload

Archive
Please reload